Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει τα Έπιπλα Iv Design

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων την αντιμετωπιζουμε με σοβαρότητα και για αυτο σας εγγυόμαστε την απολυτη ασφαλεια οταν επισκέπτεστε την ιστοσελιδα μας. Η ιστοσελιδα μας ivdesign.gr ζηταει απο τους επισκεπτες να μας παρέχουν προσωπικά δεδομένα τους μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα, να κανουν εγγραφη στην ιστοσελίδα μας ή να στείλουν μήνυμα σττο ivdesign.gr  μέσω της φόρμας επικοινωνίας.  

Δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωση, αποκλεισμός, διαγραφή

το ivdesign.gr  επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στην ivdesign.gr . Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το ivdesign.gr  θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το ivdesign.gr  θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με την Iv Design  μέσω www.ivdesign.gr  ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ivdesign.gr . Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας εγγραφής της ivdesign.gr . Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς. .

Κρυπτογράφηση SSL ή TLS

Για λόγους ασφαλείας και για την προστασία της μετάδοσης εμπιστευτικού περιεχομένου που μας στέλνετε ως συνδρομητης η πελατης του ιστότοπου, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί ένα SSL και κρυπτογράφησης TLS. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα που μεταδίδετε μέσω αυτού του ιστότοπου δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση από τη γραμμή διευθύνσεων “https: //” του προγράμματος περιήγησης και από το σύμβολο κλειδώματος στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο TLS και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα της ivdesign.gr .

Αρχεία καταγραφής διακομιστή

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ο διακομιστής μας συλλέγει τα λεγόμενα αρχεία καταγραφής του διακομιστή, (logfiles) και συγκεκριμένα:

  • Ημερομηνία και ώρα εισόδου στον ιστότοπο.

  • Ο όγκος των δεδομένων που αποστέλλονται σε bytes.

  • Το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιήσατε για την είσοδό σας στον ιστότοπο.

  • Διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP address), όταν εισέρχεστε στον ιστότοπο. Η διεύθυνση IP είναι προσωπικά δεδομένα μαζί με την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας, αν και εμείς δεν μπορούμε να σας εντοπίσουμε μόνο με αυτά τα δεδομένα.

Η νομική βάση για την οποία συλλέγουμε τη διεύθυνση IP σας και τη διατηρούμε σε ειδικά αρχεία (αρχεία καταγραφής) είναι το νόμιμο συμφέρον μας για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες που συμβιβάζουν τη διαθεσιμότητα, την αυθεντικότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή μεταδιδόμενων δεδομένων (π.χ. έλεγχος επιθέσεων ddos «άρνηση εξυπηρέτησης»), καθώς και η νομική υποχρέωσή μας να παρέχουμε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (GDPR άρθρο 6 παράγραφος 1 περίπτωση στ΄ και γ΄). Τα δεδομένα δεν θα μεταφερθούν ούτε θα χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα αρχεία καταγραφής διακομιστών (αρχεία καταγραφής διακομιστών) εάν εντοπιστούν συγκεκριμένες ενδείξεις μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

  Εγγραφή σε αυτόν τον Ιστότοπο

Η εγγραφή απαιτείται για τη διεκπεραίωση αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγγελίας αλλά και ανεξάρτητα από μια παραγγελία. Μετά την επιτυχή εγγραφή δημιουργούμε έναν λογαριασμό για εσάς, μέσω του οποίου μπορείτε να διαχειριστείτε οι ίδιοι τα δεδομένα πελάτη. Κατά την εγγραφή του λογαριασμού σας θα πρέπει να δηλώσετε το όνομα σας, τη διεύθυνση τιμολόγησης και τη διεύθυνση παράδοσης, το τηλέφωνό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης. Τα δεδομένα που εισάγονται κατά την εγγραφή υποβάλλονται σε επεξεργασία με βάση τη συγκατάθεσή σας (άρθρο 6, παρ. 1, GDPR). Μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή. Μια ανεπίσημη κοινοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρκεί για την ανάκληση. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων που έχει ήδη πραγματοποιηθεί δεν επηρεάζεται από την ανάκληση.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

το Έπιπλα Iv Design δεν θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 16 ετών εκτός κι αν έχει δοθεί γονική συναίνεση, σύμφωνα με την ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Cookies

Όπως και οι περισσότεροι ιστοτόποι στο διαδίκτυο έτσι και η Ιστοσελιδα μας ivdesign.gr ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που ο χρήστης περιηγείται στην Ιστοσελιδα μας. Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να προσφέρει το ivdesign.gr  σημαντικές υπηρεσίες. Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζονται στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών των χρηστών μέσω του διαδικτύου. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον προσωπικό του browser να εμποδίζει από το να δέχεται νέα cookies ή να ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό δίσκο. Αν ο χρήστης επιλέξει να εμποδίζει τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό του δίσκο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί ορισμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Με την πλοήγηση δε σ’ αυτήν αποδέχεται την χρήση των cookies.  

Google Analytics

Ο ιστότοπος της Εταιρείας χρησιμοποιεί το Google Analytics,μέσω του οποίου η Εταιρεία μας συγκεντρώνει πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές βοηθούν την Εταιρεία μας να βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο της βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών του. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται αποστέλλονται και αποθηκεύονται στο server που διαθέτει η Google στις ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Google παρακαλώ να επισκεφτείτε τον κατώτερω https://policies.google.com/privacy?hl=el και ειδικότερα σύνδεσμο https://support.google.com/analvtics/answer/6004245. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον περιηγητή σας το πρόγραμμα της Google Analytics Opt out στον κατωτέρω σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

 

Facebook

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί κοινωνικά plugins από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook.com, που λειτουργεί από το Facebook Α.Ε., 1601 South California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Τα πρόσθετα μπορούν να προσδιορίζονται από ένα από τα λογότυπα του Facebook (ένα λευκό “f” σε μπλε τετραγωνάκι ή το εικονίδιο “thumbs-up”), ή την φράση “Facebook Social Plugin”. Τον κατάλογο των κοινωνικών plugins του Facebook και τις εμφανίσεις τους μπορείτε να βρείτε εδώ: https://developers.facebook.com/docs/plugins/ Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα περιήγησης σας θα επικοινωνήσει με το διακομιστή στο Facebook και θα φορτώνει την οπτική παρουσίαση του plugin, καθώς και θα την παρουσιάσει σε σας. Κατά την επίσκεψή σας το Facebook  λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, καθώς και περαιτέρω στοιχεία όπως η διεύθυνση IP σας. Αυτά τα ενεργοποιημένα plugins επιτρέπουν στο Facebook να γνωρίζει ότι έχετε επισκεφθεί αυτή την συγκεκριμένη σελίδα στην ιστοσελίδα μας. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook κατά τη χρονική εκείνη στιγμή, μπορεί να συνδέσει την επίσκεψή σας στην σελίδα μας με το λογαριασμό σας στο Facebook. Αν αλληλεπιδράσετε με τα plugins, για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Like» ή αναρτήσετε ένα σχόλιο, οι πληροφορίες που δίνετε στη συνέχεια θα αποστέλλονται απευθείας στο Facebook και θα αποθηκεύονται εκεί. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook, είναι και πάλι δυνατό για το Facebook να εντοπίσει και να αποθηκεύσει τη διεύθυνση IP σας, αφού έχετε κάνει κλικ στο σημείωμα του Facebook. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές συλλογής δεδομένων του Facebook και τα αντίστοιχα δικαιώματα και τις επιλογές απορρήτου, ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Facebook :  https://www.facebook.com/about/privacy/ Αν δεν θέλετε το Facebook να συλλέγει δεδομένα σχετικά με εσάς από την ιστοσελίδα μας και να τα συνδέει με τα στοιχεία σας στο Facebook, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Facebook πριν από την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και κάνοντας κλικ στο σημείωμα του Facebook.

 

Twitter

Λειτουργίες από τις υπηρεσίες Twitter ενσωματώνονται στις ιστοσελίδες μας. Αυτές οι λειτουργίες προσφέρονται από το Twitter Α.Ε., 795 Folsom Στ., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Με τη χρήση του Twitter και τη λειτουργία “retweet”, οι σελίδες που επισκέπτεστε θα συνδέονται με το λογαριασμό σας στο Twitter και θα δημοσιοποιούνται σε άλλους χρήστες. Πληροφορίες διαβιβάζονται επίσης στο Twitter με αυτόν τον τρόπο. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι εμείς, ως φορείς της ιστοσελίδας, δεν λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των μεταδιδόμενων δεδομένων ή τη χρήση τους από το Twitter. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στη δήλωση απορρήτου του Twitter στο  https://twitter.com/en/privacy Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων για το Twitter στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο  https://twitter.com/settings/account  

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο που προσφέρεται στον ιστότοπο, χρειαζόμαστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς καθώς και πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επιβεβαιώσουμε ότι είστε ο κάτοχος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε και ότι συμφωνείτε να λάβετε το ενημερωτικό δελτίο.

Χρησιμοποιούμε τη λεγόμενη διαδικασία διπλής συμμετοχής (Double-Opt-in) για να διασφαλίσουμε ότι το ενημερωτικό δελτίο θα αποστέλλεται με συμφωνημένο τρόπο. Αφου βαλετε τα στοιχεια σας στην φορμα εγγραφης Newsletter της Ιστοσελιδας μας και πατησετε εγγραφη, στη συνέχεια, θα λαβετε την επιβεβαιώσει της εγγραφής με νόμιμο τρόπο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης. Η εγγραφη περιλαμβάνεται ενεργά στη λίστα διανομής μόνο εάν δοθεί η επιβεβαίωση απο εσας.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα μόνο για να στελνουμε στους επισκεπτες και πελατες μας, ενημερωτικο δελτιο και προσφορές.

Ηλεκτρονικο Καταστήμα του Έπιπλα Iv Design και Ασφαλεια Συναλλαγων

το Έπιπλα Iv Design έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιεί ο πελάτης μέσω της του Ηλεκτρονικου μας Καταστημα διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Οι πληρωμές γίνονται με αναδρομολόγηση σε ασφαλείς ιστοσελίδες με κρυπτογράφηση SSL, π.χ όπως το paypal.com ή με αμεση κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης οπως επισης και σε αλλους μεθοδους ηλεκτρονικης πληρωμης. Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω της ιστοσελίδας της, ηivdesign.gr   χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) που είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στην ιστοσελίδα της ivdesign.gr  κωδικοποιείται πριν βγει online και σε συνέχεια διερευνάτε η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Για την αναγνώριση του πελάτη στην ιστοσελίδα χρησιμοποιείτε το Όνομα Χρήστη (Username) και τον Κωδικό Χρήστη (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί ο πελάτης, παρέχεται πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζετε τον Κωδικό Χρήστη όσο συχνά εσεις θελετε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είναι ο ίδιος ο πελάτης μέσω των προαναφερόμενων κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Στην περίπτωση απώλειας ή διαρροής τους θα πρέπει ο πελάτης να προβεί στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ivdesign.gr , δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. το ivdesign.gr  με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεται ο πελάτης. Απαιτείται για την προσωπική σας ασφάλεια η δημιουργεία ισχυρων κωδικων πρόσβασης και να προστατεύετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στην ivdesign.gr  μέσω της ιστοσελίδας της είναι εμπιστευτικές οπως επιβαλεται νομικα για συναλλαγές που ισχύουν στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) καθως το ivdesign.gr  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, όπως πχ για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

  • το ivdesign.gr  δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τον πελάτη ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής, που στην περίπτωση αυτή το ivdesign.gr  συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές.

  • Στην περίπτωση που το ivdesign.gr  χρησιμοποιεί τρίτους για την οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών ή υποστήριξη των συστημάτων και υπηρεσιών της, απαιτεί από αυτούς να παρέχουν στους πελάτες το επίπεδο ασφαλείας και απορρήτου που αναφέρεται στην παρούσα.

  • Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εκείνον καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους.

  • Για την ασφάλεια του πελάτη, θα πρέπει και ο ίδιος να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Δικαίωμα

Ο Χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει να περιοριστεί η επεξεργασία των δεδομένων του, εφόσον αμφισβητεί την ακρίβεια των δεδομένων μέχρις ότου επαληθεύσει την ακρίβεια αυτών, αν η επεξεργασία είναι παράνομη ή αν έχει αντιρρήσεις για την επεξεργασία και αν το Έπιπλα Iv Design δεν χρειάζεται άλλο τα δεδομένα αλλά τα ζητάει ο χρήστης για θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Ο χρήστης ενημερώνεται πριν από την άρση του περιορισμού. Επίσης, ο Χρήστης έχει δικαίωμα να αντιτάσσεται ανά πάσα στιγμή για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή του, στην επεξεργασία των δεδομένων του που γίνεται νόμιμα και συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητη για εκπλήρωση καθήκοντος που επιβάλλει το δημόσιο συμφέρον ή λόγω ύπαρξης εννόμου συμφέροντος. Στην αίτηση εναντίωσης θα πρέπει να αιτιολογεί στις ιδιαίτερες περιστάσεις οι οποίες δικαιολογούν την εναντίωσή του. Επικοινωνία και αποστολή αιτημάτων το Έπιπλα Iv Design είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, αίτημα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310707105 ή με email στο info@ivdesign.gr . Μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το γρηγοροτερο δυνατον από την παραλαβή του αιτήματος.

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το ivdesign.gr  επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Δικαίωμα καταγγελίας

Σύμφωνα με τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23) και στο τηλέφωνο 2106475600 και φαξ 2106475628 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας [email protected].

 

IV DESIGN – ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ