έπιπλα Θεσσαλονίκη

6 Στιλιστικές ιδέες για την οργάνωση της ντουλάπας σας για το 2018

Για να ξεκινήσετε πιο εύκολα το πρόγραμμα καθαρισμού και αναδιοργάνωσης, φροντίσαμε για σας  με έξι εύκολες και πρακτικές συμβουλές για το στυλ της υπέροχης ντουλάπας σας, γι 'αυτό ελέγξτε τις.. ..

Ξεκινήστε το νέο έτος φρέσκο ​​και ανανεώστε  τα ρούχα σας. Απαλλαγείτε από το παρελθόν, από τα στοιχεία που δεν σας κάνουν ευτυχισμένες πια και κάντε χώρο για την νέα συλλογή σας.

Για να ξεκινήσετε πιο εύκολα το πρόγραμμα καθαρισμού και αναδιοργάνωσης, φροντίσαμε για σας  με έξι εύκολες και πρακτικές συμβουλές για το στυλ της υπέροχης ντουλάπας σας, γι 'αυτό ελέγξτε τις.. .

  1. Κάντε την ντουλάπα σας σαν μια πανέμορφη μπουτίκ - Εμπνευστείτε από το αγαπημένο σας κατάστημα ή μπουτίκ και συνδυάστε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας με αντικείμενα τέχνης, πλαισιωμένες εικόνες, κεριά, βιβλία μόδας και αρώματα. Μην ξεχνάτε έναν κομψό πολυέλαιο, υπέροχους πίνακες ζωγραφικής και μια καρέκλα glam.

2.Οργανώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με το στυλ, τον τύπο και το χρώμα - Η οργάνωση είναι απαραίτητη σε μια ντουλάπα, ειδικά όταν έχετε πολλά ρούχα. Έτσι, αρχίστε με το συνδυασμό τους με τύπο και χρώμα. Αν έχετε πολλά ράφια να τα κατηγοριοποιήσετε με στυλ ή υλικό, με τον πιο πρακτικό τρόπο για εσάς, σημειώσατε ότι συνήθως δεν έχετε χρόνο, αλλά θέλετε πραγματικά να φορέσετε πολλά όμορφα ρούχα.

3.Κάντε τα δηλωτικά σας να αναδυθούν - Σκεφτείτε για ένα διακοσμητικό σακάκι, μια όμορφη φανταχτερή φούστα ή τσάντα και κάντε τα να ξεχωρίζουν στο ντουλάπι σας. Επιλέξτε κάτι που θα σας εμπνεύσει για ένα πάρτι ή κάτι που έχει συναισθηματική αξία ή σας κάνει ευτυχισμένους σε μια βροχερή μέρα.

  1. Οργανώστε τα παπούτσια σας στα ράφια - Εκτός από τα εμπορικά σήματα ή τα κουτιά με ετικέτες μπορείτε εύκολα να οργανώνετε τα παπούτσια στα ράφια ακριβώς κάτω ή δίπλα στα ρούχα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα τα βλέπετε καλύτερα. Οργανώστε τα με το χρώμα ή τον τύπο και ονειρευτείτε για την ανάπτυξη της συλλογής παπούτσια σας.

  1. Κάντε χώρο για αξεσουάρ - Μην ξεχάσετε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τα ρούχα σας με καπέλα, παπούτσια, τσάντες, ζώνες και κοσμήματα. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε καπέλα πάνω από τα ρούχα, τα παπούτσια ή τις θήκες ή τα κοσμήματά σας κάτω από τα ρούχα ή προσθέστε τσάντες σε μια κρεμάστρα δίπλα στα φορέματα ή τα σακάκια σας.

  1. Χρησιμοποιήστε ένα ράφι για τα αγαπημένα σας αντικείμενα - Αν έχετε ακόμα χώρο στο υπέροχο υπνοδωμάτιο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ράφι ρούχων για τα αγαπημένα σας αντικείμενα ή αυτά που φοράτε πολύ συχνά. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τα ρούχα στο ράφι αρκετά συχνά, γιατί, διαφορετικά, θα γίνουν αρκετά σκονισμένα. Προσθέστε επίσης τσάντες, καπέλα και άλλα αξεσουάρ για τα μαλλιά, τέλος τοποθετήστε παπούτσια ακριβώς κάτω από τα ρούχα ή σε ένα ονειρικό χνουδωτό χαλί.