έπιπλα Θεσσαλονίκη

14 Κινήσεις για να γίνετε πιο Ρομαντικοί

Οι περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται πως σήμερα ζούμε το τέλος του ρομαντισμού. Όμως τι είναι στην πραγματικότητα ρομαντικό;

Δεν χρειάζεται να σκαρφαλώνετε μπαλκόνια,  να κάνετε πύρινες εξομολογήσεις,   να έχετε  επέτειο ή να γιορτάζεται μια σημαντική ημερομηνία για να γίνετε ρομαντικοί για να συγκινήσετε το έτερον σας ήμισυ.  Αρκούν μερικά  απλά και καθημερινά πράγματα που θα υπενθυμίσουν στον άνθρωπό σας ότι πραγματικά είστε εκεί και νοιάζεστε.

 Τόσο οι άντρες  όσο και οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους τους αγαπάει  έμπρακτα.   Όταν κάποιος καταλαβαίνει ότι  άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή του,  ενδιαφέρεται,  αισθάνεται καλύτερα . Συχνά  όμως μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας ξεχνάτε να κάνουμε κάποιες  μικρές « ρομαντικές κινήσεις», που   μπορούν να συγκινήσουν τον αγαπημένο μας.

Τι  μπορείτε  λοιπόν να κάνετε:

1) Κρατήστε το χέρι του συντρόφου σας,  όταν πηγαίνετε μια βόλτα. Αυτό θα του δείξει ότι τον εκτιμάτε και ότι είστε περήφανοι που είστε μαζί του. 

2) Κάντε στον άνθρωπο σας μια έκπληξη. Ετοιμάστε του ένα όμορφο πρωινό, μια μέρα που δεν χρειάζεται να σηκωθείτε σαν τρελοί από το κρεβάτι και να τρέχετε. Να  είστε σίγουροι πως θα το εκτιμήσει. 

3) Μην είστε φειδωλοί στις αγκαλιές. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται τη σωματική επαφή, όποτε χαρίστε την με  γενναιοδωρία στο σύντροφό σας, δείχνοντάς του ότι σας είναι απαραίτητος.

4) Πείτε τι αισθάνεστε.   Σε ανύποπτο χρόνο μέσα στη μέρα κοιτάξτε τον στα μάτια και εκφράστε του την αγάπη σας.  Είναι πάντα ανακουφιστικό να ξέρεις  πόσο σε αγαπάει κάποιος. 

5) Αφήστε του ένα ερωτικό σημείωμα στο ψυγείο ή στην τσέπη  του μπουφάν του  για να το βρει όταν ξυπνήσει,  ή τυχαία κάποια στιγμή  στη δουλειά.  Να είστε σίγουροι ότι  αυτά τα αναπάντεχα  μηνύματα  θα  κάνουν τους αγαπημένους σας να χαμογελάσουν. 

6) Αφήστε σε ανύποπτο χρόνο ένα ερωτικό μήνυμα στο κινητό του  παρτενέρ σας. Αν χρειαστεί,  καθοδηγείστε τον για να  το βρει  και να είστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσει.

7) Ετοιμάστε στον σύντροφό σας ένα ζεστό αφρόλουτρο μετά από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά, με αναζωογονητικά άλατα  και μπείτε στον κόπο να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ.  Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη  μια μικρή πολυτέλεια, οπότε γιατί να μην την  προσφέρετε στον άνθρωπο που αγαπάτε;

8) Κανονίστε ένα ρομαντικό διήμερο, αν ξέρετε πως ο σύντροφός σας έχει μια δυο μέρες ρεπό. Εναλλακτικά μπορείτε μια Κυριακή να διοργανώστε ένα ρομαντικό πικνίκ, στο αγαπημένο του μέρος , παίρνοντας μαζί σας ένα καλάθι με όλες τις νοστιμιές που ξέρετε πως τον χαροποιήσουν. 

9)  Πάρτε ένα ρεπό και  περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας, κάνοντας  πράγματα που κι οι δυο αγαπάτε. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και να  κάνετε υποχωρήσεις: δοκιμάστε κάτι καινούργιο που πιθανόν σας φαίνεται αδιάφορο, αν ξέρετε πως ο άνθρωπός σας θα το εκτιμήσει. 

11) Αγοράστε το αγαπημένο του γλυκό ή το αγαπημένο ου φαγητό και  απολαύστε μερικές ξέγνοιαστες  ώρες, απολαμβάνοντας την αγαπημένη του  ταινία.

12)  Διαλέξτε ένα μικρό δώρο, δεν έχει σημασία η αξία, η κίνηση μετράει.  Ακόμα κι ένα  ευτελές αντικείμενο μπορεί να δώσει το μήνυμα  στο  έτερο σας ήμισυ ότι   είναι συνέχεια στο μυαλό σας.

13) Προσφέρετε λουλούδια,  σοκολάτες ή μικρά δωράκια μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν έχει αποτέλεσμα.  Προτιμήστε να  κάνετε μια κίνηση εντελώς απρόσμενα και θα δείτε ότι ο σύντροφός σας θα ικανοποιηθεί.

14) Ορίστε μια συγκεκριμένη  ημέρα μέσα στον  μήνα, αποκλειστικά για εσάς τους δύο.  Κλείστε τα κινητά σας,  παρακολουθείστε ρομαντικές ταινίες  και παραγγείλτε το αγαπημένο σας φαγητό σας. Αυτή η μέρα θα είναι μόνο για εσάς.